Saturday, December 13, 2014

Kenny Rogers Rosters Sunway Pyramid

Salam semua, wahh sekarang pasal entry makanan jer kan. Dah namanya suka makan kan, so memang kena hadap entry makanan la. Kalau korang nak tengok pasal gadget kena buka blog gadget. So sekarang korang kat blog owner dia suka makan, jom la kita menjamu mata. Tapi intro ni aku tak letak makanan pun, kang ada yang menjejes air liur. Hahaha.

Korang tengok kat bawah pun tahu kan masa aku pergi ni cuti Raya Deepavali kan. Tengok benda cantik, kena la ambik gambar.baru boleh kongsi dengan korang semua. Nanti kalau aku tak letak sini kempunan korang nak tengok kan. Heheh. Syok sendiri aja aku kan.

Eh intro ni tak menggambarkan tajuk pun lagi, takpe-takpe kita relaks dulu!!









Synonym kan Deepavali dengan burung merak.
Mana-mana pun boleh jumpa decoration peacock.






Apa motif aku snap gambar ni yer??
Maybe nak snap lampu yang tergantung warna warni tu kot.
Masakla lama sangat dah lupa dah





See peacock again!!






Zuraidah





Cantik kan decoration dorang




























Ok dah sampa kepada cerita untuk tajuk diatas.
Heheh. Maaf jauh sedikit perjalanan entry hari ni.
Tak ingat pergi jenguk SINI






Kali ni kami pergi makan kat KRR Sunway Pyramid pulak.
Hari tu makan kat IOI Mall kan.
Jom la kita beralih angin. Kita cuba cawangan lain pulak.





Still promotion double celebration tapi air jer tukar order yang lain.














Drinks





Ni aku punya.
Tapo aku musykil kenapa makan kat KRR IOI hari tu macam pelik??
Ni baru betul.
Hmm biar la dah lepas pun






Ida punya







Sini dia letak sos terus.







Tengok aiskrim dia.
Cantik
tak macam aiskrim kat IOI tu, takde decor apa-apa.
Lagi la aku musykil, staff KRR IOI ni malas ke apa.
Ko tak caya pergi entry yang aku makan kat IOI tu bandingkan.
Biarlah lepas ni nak pergi kat sunway pyramid jer la senang.





Total pay.
Murahla untuk 2 orang



KRR selalu jugak buat promotions, so rajin-rajinla korang jengah website dorang.






No comments:

Post a Comment