Sunday, January 23, 2011

Giveaway Tahun Baru 2011


tengok la tajuk pun dah tahu. mesti aku nak join contest lagi kan. mood tengah baik nak join contest ni. so kita layankan ajer. sambil2 kita tolong menolong sesama blogger.. hehehe
sape-sape yang berminat tunggu pe lagi

syarat-syaratnya:
-Anda merupakan FOLLOWER blog ini .
  1. -Buat entri ringkas tentang Giveaway ini di blog anda beserta banner dan permalink.
  2. -Tak perlu tag kengkawan ! 
  3. -Tinggalkan link entry di dalam kotak komen .
Itu saja . Hadiahnya ?
5 cabutan akan dibuat (itu pun jikalau mendapat sambutan ramai lah … ) menggunakan khidmat ” Pick Giveaway Winner” (PGW) yang sudah diinstall di dalam blog ini . Ia akan memilih secara automatik mana-mana komen yang tertera di dalam kotak komen itu nanti .
Oh ya , hadiah UTAMAnya ialah sehelai dress cantik Korean Style tajaan butik online Bifa’s Collezion . 4 lagi pemenang akan Nis hadiahkan sebuah logo percuma bertemakan floral . 


ni contoh hadiah-hadiahnya
mana tahu ada rezeki kan

haaa
tunggu apa lagi jom gi blog DIARINIAGA

nak join klik banner

:)



2 comments:

  1. salam dear,thanx join my GA...gudluck ;)

    ReplyDelete
  2. wslm....sama2..moga2 ada rezeki...hehehe

    ReplyDelete