Monday, April 5, 2010

anugerah bintang popular berita harian 2009


salam semua
aku baru je lebih kurang setengah jam la sampai bilik
gi tengok ABPBH 2009
semangat tu
tak pernah2 aku gi cari tv nak tgk anugerah ni
juara lagu pun aku tak tengok
dengar kat radio n tengok online jek
tapi entah nape
tiba2 rasa ak tengok
lagipun paper start minggu depan
apa salahnya kan
hehehe

aku tengok kat blog list aku ni pun da start dah update pasal ABPBH
aku rasa majoriti tengok kan
tak pun tunggu la esok
mesti kuar paper nya
hehehe


gila malas nak tulis nama panjang2 kan
biarlah da pagi2 ni
malas la pulak
hikhikhik


tapi pe pun tahniah buat DATUK CT kerana menyandang juara
tahniah2
buat FBI n FAFAU juga tahniah
aku memang terhibur la kalau dengar hotfm pagi2
memang best r dorang


tak lupa jugak kepada semua yang menang
tahniah



wah esklusif ni
aku wat entry
dah aku tengok aku wat la entry nya
heheheh

ok lastly tahniah tuk semua yang menang
tanpa peminat siapalah artis
hehehehe


ayat biasa kita dengar kan
hehehe


2 comments:

  1. yeah,
    nur dgn adam pon mng..
    wee~~~

    ReplyDelete
  2. yuckss..!! muslimah sejati gituh kan..jambul terkeluar berserta baju ketat menampakkan susuk tubuh..warna baju pon warna kulit..astagha..dulu bole laa jugak sikit (sikit sgt laa) nak kagum ngan dia tp now sorry la..xder apa yg bole dijadikan ikutan..meh kita sama2 insafi diri kita nii...huhu..sedey jer kan..

    Semoga satu hari nanti, gelaran Hajah yang sempurna menanti diri ini...Aminnn...

    Miss ya..good luck dear for you paper soon..

    ReplyDelete