Monday, April 5, 2010

marathon movie

salam
apa khabar??
wah minggu final da start kat UTM nih
tapi aku tak startlagi paper
minggu depan first paper

alamak lupa lak nak post jadual exam
tunggu la kalau rajin aku update eh
hehehe


okeh!!
berbalik kepada tajuk
yer hujung minggu aku dihabiskan dengan movie
hahaha
marathon movie
tak sedar diri nak final
tapi sempat lagi tengok movie
aku pun tak tahu nape
hehehe


wat2 xtahu lak
hahaha


tiada alasan la
dah sajer2 nak tengok kan
sape suruh

masalahnya bukan satu tapi banyak
memang betul2 tak sedar diri nih
ish2 zunaidah ni
insafla....

lagipun kesian ctot download
takder orang nak tengok
hehehe

jom tengok cerita apa yang aku tengok



kiss me kill me
citer korea
tapi slow sangat la
sampai ngantuk aku tunggu apa la jadi lepas ni





adnan sempit
yang ni aku rasa ramai dah tengok ni
memang best
sakit perut aku gelak
hahaha
memang best



aeon flux
ni pun best



28 days later



28 weeks later
fuh tengok citer nih memang mendebarkan
memang best r



haaa
banyak tak??
tak pernah aku marathon movie camni
first time nih
hehehe


nak sinopsis??
cari la sendiri
mood malas menyerang
malas aku nak wat sinopsis satu2
hehehe
maaf yer kawan2

nak copy cerita pun maaf la
tak dok yer
semua dah delete lepas tengok
hehehe


itu saje

pics kredit to google....


2 comments:

  1. adnan sempit mmg besh!! lawak tak hengat...

    ReplyDelete
  2. betul tu kak...memang best..=)

    ReplyDelete